1. Plaćanje preko računa
Svoju porudžbinu možete platiti direktnom uplatom na račun. Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci, ili putem Interneta ako imate Internet pristup svom računu (web banking).

Roba se šalje tek po izvršenoj uplati na račun Komercijalna banka 205-0000000207037-68

2. Plaćanje pouzećem
Kod plaćanja pouzećem porudžbinu plaćate kuriru prilikom preuzimanja.

3. Plaćanje platnim karticama 
Kod plaćanja platnim karticama Vaš račun se automatski zadužuje za iznos sa Vaše porudžbine.

Zaštita poverljivih podataka o transakciji
Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.
Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Garancija kvaliteta
Extremo sarađuje sa ovlašćenim uvoznicima navedinih robnih marki i garantuje za njihovu originalnost.

Povraćaj sredstava
U slučaju da ste primili oštećen proizvod ili proizvod koji ne odgovara Vašoj porudžbini potrebno je da nas kontaktirate telefonom 0601305050 ili preko e-mail-a info@prodajakozmetike.co.rs u što kraćem roku kako bi se dogovorili o daljem načinu postupanja.

U slučaju odstupanja od porudžbine ili defekta obavezujemo se da Vam proizvod zamenimo, a sve troškove zamene snosi Extremo. Potrebno je da proizvod vratite u originalnom pakovanju sa računom. Garancija ne važi u slučaju defekta nastalog kao posledica neodgovarajuće upotrebe.

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Prodaja kozmetike https://prodajakozmetike.co.rs) je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

 

NAČIN ISPORUKE
Naručene proizvode Vam šaljemo kurirskom službom Post expres koja garantuje kvalitet i vreme isporuke, a troškovi isporuke su po njihovom zvaničnom cenovniku pogledajte.

Isporuka je moguća na celoj teritoriji Srbije, a naručene proizvode dobijate za tri radna dana, ukoliko ih naručite prethodnog dana pre 12h (vikend ne ulazi u satnicu roka isporuke).

Roba poručena vikendom se obraduje i šalje u utorak.